Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad

Certificaat
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben gelukkig dat u goede kwaliteits ultrasone reinigingsmachine maakt, eerst is men zeer goed.

—— Stefan (Duitsland)

Uitstekende machine. Ik kan de geadviseerde ultrasone reinigingsmachine van Skymen aan iedereen die voor beroeps of hobby nodig hebben.

—— Blasko Krstev

De systemen waren goed - ontvangen getest en zeer fijn werken. Ik waardeer al uw hulp. Opnieuw het kijken vooruit voor het hebben van toekomstige zaken met u.

—— Haytham Tarhini (Saudi-Arabië)

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad
Laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad

De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad

 

Onlangs, fotografeerden wij de lopende band en de pakhuizen van onze fabriek. Aangezien u van het beeld kunt zien, zijn wij de bedrijf integrerende industrie en een handel, met ons eigen fabriek en op de markt brengend centrum. Om fabriek te bereiken hebben de directe verkoop, en onze industrie meer zicht. Onze producten hebben ook lof en erkenning van over de hele wereld ontvangen, die een erkenning van ons bedrijf is.

 

 

Skymen heeft meer dan 200 arbeiders, 20 Ingenieurs en 30000 Vierkante meter, capaciteit voor industriële machines tot de reeksen van 2000 per maand. Onze fabriek heeft BSCI, Gedragscode controle, en ISO9001 overgegaan: 2008, hebben onze machines Ce EMC LVD, ROHS, FCC certificaten. De Grondstof heeft SCCP, BEREIK, PAHS-certificaat.

 

Onze fabriek heeft 4 productielijnen, 300 arbeiders en 60 technici. Wij hebben benchtop ultrasone schonere, industriële ultrasone schonere en aangepaste ultrasone reinigingsmachine. En wij verstrekken ook OEM/ODM en diverse aangepaste processen om aan uw vereisten te voldoen.

Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om de V.S. TE CONTACTEREN.

laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 0laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 1laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 2laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 3laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 4laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 5laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 6laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 7laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 8laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 9laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 10laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 11laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 12laatste bedrijfsnieuws over De Recentste Introductie van Ultrasone de FabrieksLopende band van Skymen & Pakhuisvoorraad 13

Bartijd : 2021-11-18 17:03:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Nikki

Tel.: 86-755-27094405

Fax: 86-755-27094405

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)