Thuis

Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Co. van Shenzhen van het Skymen werd Schoonmakend Materiaal, Ltd, opgericht in 2007, dat de merkontwikkelingsstrategie van „gebaseerd in Shenzhen volgt, uitstralend door het land, die zich overzee“ uitbreiden.

 

Skymenreeksen - vertak me omhoog in Hong Kong in 2009, nadat toen de fabriek in Shenzhen aan diverse types van R&D en van de vervaardiging van ultrasone reinigingsmachines werd gevestigd. Met inbegrip van minihuishouden ultrasone reinigingsmachine, benchtop winkelen de roestvrij staal kleine ultrasone reinigingsmachine, en het industriële grote systeem van de tank ultrasone schonere evenals immersible ultrasone omvormer, die kunnen worden gebruikt om juwelenwinkel schoon te maken, oogglazen, tandkliniek, het ziekenhuis, laboratorium, workshop en diverse industrieel.

De afdeling van de vorminjectie werd opgericht bij 2013.

Nu is Skymen één van de belangrijke ultrasone schonere leveranciers in China, die van hoge reputatie van binnenlandse en internationale markt genieten.

Nu bezit Skymen fabriek 5000 vierkante meters, onafhankelijk Verkoopbureau 1600 vierkante meters en Pakhuis 1000 vierkante meters.

 

De capactiy productie is:
30000pcs/maand voor huishouden ultrasone reinigingsmachine;
10000pcs/maand voor roestvrij staal ultrasone reinigingsmachine.

 

Met de fabriek van toeleveringscontractsmt, met inbegrip van Buigende machine, Scherpe plaat aanpassing, het Draaien machine, Malenmachine, Malende machine, EDM-machine, Ovenmachine, Zandzandstraler, Injectiemachine, Ponsenmachine enz. Testmateriaal: Hallo pottenmeetapparaat Oscillometer, Dynamometer enz.


Skymen ging Kmart geïnspecteerde die fabriek op 2015 over door SGS, en Gedragscode controle door Birgma wordt genomen, en elke die controle van de jaarfabriek door SGS, Ce, ROHS, ISO9001 wordt genomen: 2008, FCC, c-Tik, hallo-Nieuwe Technologieonderneming.


Skymen bezit ook een professioneel R&D-team om het tempo met internationale ultrasone technologie te houden. Een hartstochtelijk en jong verkoopteam verkoopt aan de wereld door verschillende chanels.


Wij hopen iedereen of enterprice die met Skymen werkt zal met Skymen groeien, verheugt Skymen zich op het werken met u om brilliancy te creëren!

 

2020 Nieuw Fabrieksindustrieterrein

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Shenzhenr&d Kelderverdieping

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Shenzhen Op de markt brengend Centrum

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

De Inleiding van het Skymenbedrijf

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 • In September 2007, Skymen-werd de fabriek opgericht om ultrasone reinigingsmachine te produceren.
 • In Oktober 2009, Skymen-reeksen - vertak me omhoog in Hongkong, dat van binnenlandse en internationale de invoer en de uitvoerzaken de oorzaak is
 • In December 2009, werd de afdeling van Skymen R&D opgericht om diverse types van ultrasone reinigingsmachines en ander schoonmakend materiaal te ontwerpen.
 • In November 2011, ontwikkelde Skymen de ultrasone reinigingsmachine van de huishoudenreeks voor schone juwelen, oogglazen, horloge enz.
 • In December 2012, vergrootte Skymen fabrieksgebied aan 3,200m2, met standaard en niet genormaliseerde productieafdeling. De productiehoeveelheid kan tot 5,000pcs/month zijn.
 • In Mei 2013, voegde Skymen de afdeling van de vorminjectie, die ODM de dienst voorzien aan klanten toe van vereiste.
 • In Januari 2014, werd Skymen het No.1-merk in binnenlandse markt.
 • In Januari 2014, vestigt Skymen gestandaardiseerd procesbeheersysteem.
 • In September 2014, ontwikkelde Skymen onafhankelijk ultrasone reinigingsmachine met afneembare tank & aanrakingscontrole zeer belangrijke functie, geschikter om water te trekken en het machineleven uit te breiden, dat unieke technisch in China is. En de productiehoeveelheid groeit tot 10,000pcs/month.
 • In Oktober 2015, Skymen-begin om tentoongesteld in Hongkong bij te wonen, en later Duits, de V.S.
 • In November 2015, plaatst Skymen - omhoog pakhuis in Duitsland en V.S., die de Europese en distributienetwerken van de V.S. de opzetten
 • In Mei 2016, wordt Skymen geregistreerd aan ISO 9001: 2008 wordt en toegekend „Nieuwe High-tech Onderneming“
 • In Maart 2017, de nieuwe beweging van het verkoopbureau aan 3F die A1, FuHai Habor, Fuyong, Bao'an-District, Shenzhen, 7 mintes van Shenzhen-Luchthaven bouwen.
 • In September 2017, Fabrieksbeweging aan Gongming-Streek, tweemaal grootte als oude fabriek.
 • In 2020, ga hoofdfabriek naar Shaoguang-Stad, die meer groter vierkant dan om het even welk vóór facory is. Zeer betere productiecapaciteit

2020 Nieuw Fabrieksindustrieterrein

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shenzhenr&d Kelderverdieping

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Shenzhen Op de markt brengend Centrum

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Skymen

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 7,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Certificaten China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Certificaten China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Certificaten China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd Certificaten