Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China

Certificaat
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben gelukkig dat u goede kwaliteits ultrasone reinigingsmachine maakt, eerst is men zeer goed.

—— Stefan (Duitsland)

Uitstekende machine. Ik kan de geadviseerde ultrasone reinigingsmachine van Skymen aan iedereen die voor beroeps of hobby nodig hebben.

—— Blasko Krstev

De systemen waren goed - ontvangen getest en zeer fijn werken. Ik waardeer al uw hulp. Opnieuw het kijken vooruit voor het hebben van toekomstige zaken met u.

—— Haytham Tarhini (Saudi-Arabië)

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China
Laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China

Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China

De 130ste Kantonmarkt verwijst over het algemeen naar de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China. De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal vanaf 15 Oktober aan 3 November, 2021, met een totale tentoonstellingsperiode van 20 dagen online en off-line worden gehouden.

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  0

Onder de speciale achtergrond van de epidemie van de eeuw, is de globale leveringsketen de industrieketen geblokkeerd en de personeelsuitwisselingen zijn niet vlot.

 

Skymen streeft begrijpen ernaar om relevante bedrijven aan te moedigen en te dienen om markten overzee uit te breiden terwijl het ernaar streven om binnenlandse en buitenlandse markten in speciale moeilijke omstandigheden open te stellen, om nieuwe bedrijfskansen te vinden en nieuwe ontwikkeling onder bijzondere omstandigheden te verkrijgen.

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  1

 

Onze cabine toonde de Ultrasone Reinigingsmachine van de huishoudenreeks, de Ultrasone Reinigingsmachine van de Desktopreeks en de industriële reeks Ultrasone Reinigingsmachine.

 

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  2

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  3

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  4

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  5

 

Tegelijkertijd, toonden wij klanten hoe te ultrasoon gebruiken om olie en stof schoon te maken. Het is momenteel het meest efficiënt en arbeidskrachten-bewarende het schoonmaken oplossing.

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  6laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  7

laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  8laatste bedrijfsnieuws over Skymen Belast met de 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China  9

Het onder ogen ziend de nieuwe kansen om de „binnenlandse en internationale dubbele cyclus“ en nieuwe uitdagingen zoals epidemische preventie en controle te bevorderen, succesvolle is bijeenroepen van de Kantonmarkt bevorderlijk voor het handhaven van het goede tempo van de stabiele terugwinning van de economie van China, die de vaste bepaling van China om zijn het openstellen uit te breiden, en de aantonende economische bevordering van China van wereld en de handelsgroei aantonen. Een verantwoordelijk belangrijk land om een gemeenschap met een gedeelde toekomst voor mensheid op te bouwen.

 

Skymen heeft meer dan 200 arbeiders, 20 Ingenieurs en 30000 Vierkante meter, capaciteit voor industriële machines tot de reeksen van 2000 per maand. Onze fabriek heeft BSCI, Gedragscode controle, en ISO9001 overgegaan: 2008, hebben onze machines Ce, EMC, LVD, ROHS, FCC certificaten. De Grondstof heeft SCCP, BEREIK, PAHS-certificaat.

 

Onze fabriek heeft 4 productielijnen, 300 arbeiders en 60 technici. Wij hebben huishouden ultrasone reinigingsmachine, bank-bovenkant ultrasone schonere, industriële ultrasone schonere en aangepaste ultrasone reinigingsmachine. En wij verstrekken ook OEM/ODM en diverse aangepaste processen om aan uw vereisten te voldoen.

 

Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om de V.S. TE CONTACTEREN.

 

Web: https://www.skymenultrasonic.com/
E-mail: info@skymen.cc
Whatsapp/Wechat: +8613570830637
Welkom om ons te contacteren!

Bartijd : 2021-12-02 10:12:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Nikki

Tel.: 86-755-27094405

Fax: 86-755-27094405

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)