Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen

Certificaat
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
China Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben gelukkig dat u goede kwaliteits ultrasone reinigingsmachine maakt, eerst is men zeer goed.

—— Stefan (Duitsland)

Uitstekende machine. Ik kan de geadviseerde ultrasone reinigingsmachine van Skymen aan iedereen die voor beroeps of hobby nodig hebben.

—— Blasko Krstev

De systemen waren goed - ontvangen getest en zeer fijn werken. Ik waardeer al uw hulp. Opnieuw het kijken vooruit voor het hebben van toekomstige zaken met u.

—— Haytham Tarhini (Saudi-Arabië)

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen
Laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen

Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen

 

No.1

2021 Eind van het jaarsamenvatting
&
2022 het Werkplaatsing

 

Tijdens de vergadering, maakte elke afdeling van Skymen jaarlijkse van het het werksamenvatting en plan vooruitzichten. Door diepgaande analyse van de verwezenlijkingen en de aanwinsten en verliezen van het afgelopen jaar, had elke afdeling een diep inzicht en begrip in de toekomstige richting en de strategische implementatieweg, en besprak de formulering van de plannen van het nieuwe jaar. Werkplannen en maatregelen de operationele doelstellingen voor volgend jaar beter om te bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 0

 

Sterke doorbraak en de ononderbroken groei

Yang Shan, algemene manager van Skymen, zei dat kijkend op 2021, terug of het een commerciële instrumentenreeks, een industriële materiaalreeks, of een huishoudenreeks is, zal de arbeidsverdeling in elk bedrijfssegment op een ordelijke manier worden uitgevoerd, en het zal op een goedaardig spoor vooruitgaan, dat lonend is. te vieren dingen.

Men wees in de vergadering ook erop dat, eerst, in de context van stijgende grondstoffenprijzen en internationale logistieke kosten, het noodzakelijk is om aandacht aan het evenwicht tussen kosten en kwaliteit te besteden. Terwijl het uitbreiden van de schaal van Skymen, moet het met kwaliteit en de dienst ook rekening houden, en het concept de kwaliteitsdienst aanhangen. , om de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de onderneming te bereiken en hogere bedrijfsresultaten te verkrijgen. Ten tweede, begrijpt het onder ogen zien van de markt correct, vanuit het perspectief van technologie, echt klantenbehoeften en lost klantenproblemen op. Ten derde, zouden de voorkant, midden-Beëindigen en achterste deelafdelingen een goed werk van coördinatie en samenwerking moeten doen. Al werk moet door gegevens worden gesteund en beperkt door regels en verordeningen, zodat er een basis en een supervisie zijn, en definitief wordt een gesloten lijn van het werk gevormd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 1

 

Creeer een betere toekomst

De nieuwe era brengt nieuwe vereisten naar voren, en de nieuwe kansen geven nieuwe opdrachten. In 2022, zal Skymen de vraag-georiënteerde markt, aanvang van klanten, het de weg bereiden en het vernieuwen aanhangen. Gedreven door groepswerk, richt me op benchmarks, professioneel en efficiënt. Pak onze zakken in en opnieuw veroorzaakt, en blijven indrukwekkendere verwezenlijkingen en een betere toekomst met de geest van het harde werk, hartstocht voor het harde werk tot stand brengen, en ondernemend zal!

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 2

 

Dank aan klanten/partners/werknemers

Skymen zou zijn diep willen dankzij uitdrukken alle klanten, werknemers, partners en vrienden van alle gangen van het leven.

2022 is net begonnen, en dit jaar is ook de 15de verjaardag van Skymen. Skymen zal de grotere verantwoordelijkheid en een sterkere bereidende geest nemen om de ultrasone schoonmakende industrie toe te staan om nieuwe waarde tot stand te brengen en innovatie te integreren in het beter leven.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 3


 

NO.2

2021 Opmerkelijke Werknemerstoekenning


Het talent is het eerste middel van een onderneming, en de ontwikkeling van een onderneming is onafscheidelijker van talenten. Skymen is een platform dat bereid is om zijn werknemers van de beste middelen, het grootste stadium en de grootmoedige beloningen te voorzien. Als jaarlijkse eind van het jaargebeurtenis, is de Jaarlijkse de Toekenningsceremonie van Skymen 2021 ook hier zoals gepland.


laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 4


Bij de toekenningsceremonie, beval Skymen plechtig de individuen en de teams die opmerkelijke verwezenlijkingen in 2021 hebben bereikt, de gelukwensen aan elk individu en team aan die de eer hebben gewonnen, en gedankt de werknemers voor hun toewijding en bijdragen, die de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van Skymen bevorderen. De facilitators zijn de backbone van Skymen en de voorbeeldgever voor elke Skymener.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 5


In het afgelopen jaar, zijn een groep gevorderde individuen en de teams te voorschijn gekomen uit Skymen. Dank u voor uw hard werk in 2021. Wij hopen dat de werknemers hun geavanceerde akten en het werkervaring samen, zullen leren en blijvende inspanningen zullen leveren om grotere gloriën tot stand te brengen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 6

 


NO.3

Sweepstakes

De eind van het jaargebeurtenis zal een loterij zijn, en het online levende uitzendingsplatform van de twee plaatsen zal verder de participatie en de aaneenschakeling van de onlinegebeurtenis verbeteren, en de loterijgebeurtenis zal de scène en de online atmosfeer doen ontploffen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 7

 


laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 8

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 9

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Prachtig Overzicht van 2021 Activiteiten van Skymen 10


Wij hebben officieel in de nieuwe reis in 2022 gestapt.

Slechts door vooruitgang te boeken en hard te streven kunnen wij een succesvolle reis en duizend mijlen om te komen hebben.

Ik hoop wij kunnen samenwerken om zich vooruit aan de toekomst te bewegen, houden vooruit bewegend, en bloei samen!

 

Bartijd : 2022-01-21 08:36:51 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Skymen Cleaning Equipment Shenzhen Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Nikki

Tel.: 86-755-27094405

Fax: 86-755-27094405

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)